Ismerje meg a román márkákat a
OTTHONDesign Ősz Budapesten

November 4-6, 2022

Ismerje meg a román márkákat a
OTTHONDesign Ősz Budapesten

November 4-6, 2022

SOLID OAK EXPERT SRL

Klasszikus és modern formatervezésű tömörfa bútorok szakképzett gyártója vagyunk. Szakterületünk a tömörfa, de gazdag termékportfólióval rendelkezünk, hogy minden ízlésnek és preferenciának megfelelhessünk. Tapasztalatunk van az olyan összetett projektekben is, mint a tömörfa padlók, ajtók, lépcsők, falpanelek és egyedi bútorok.

Tölgyfáink 90-100 évig nőnek a természetes erdőkben, mielőtt kiváló bútorokká alakítanánk őket. Büszkék vagyunk arra, hogy gyönyörűen megtervezett és kivitelezett, időtálló bútorokat kínálunk, 100%-ban tömör fából. A faanyag fenntartható erdőkből származik, a gyártási folyamat pedig betartja az EU szabályait és előírásait.

Arra törekszünk, hogy a modern technológia és a természet iránti megbecsülés ötvözésével kiváló minőségű termékeket kínáljunk. Portfóliónk különböző kollekciókat tartalmaz, amelyek a rusztikus, a hagyományos, a klasszikus és a kortárs stílusoktól kezdve a különböző ízléseknek felelnek meg.

Minden otthon a tulajdonosok személyiségének tükre – sokoldalú kivitelezési lehetőségeink biztosítják, hogy minden helyiség a tulajdonosok ízlése szerint legyen berendezve. Bútoraink széles színpalettán (olajozott kivitelben, keményfa- és színes fapácok, antik hatású vagy anélkül), matt vagy fényes, csorbított vagy nem csorbított kivitelben, valamint különféle bőrök (bycast, standard és olasz) és díszítő szerelvények állnak rendelkezésre.

Ha érdeklődik bútoraink iránt, vagy ha egy projektet szeretne megbeszélni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Nyitottak vagyunk bármilyen egyedi megrendelésre vonatkozó javaslatra/kérésre is.