Ismerje meg a román márkákat a
OTTHONDesign Ősz Budapesten

November 4-6, 2022

Ismerje meg a román márkákat a
OTTHONDesign Ősz Budapesten

November 4-6, 2022

NEWEL TURNING SRL

Üdvözöljük a különleges termékek világában, amelyet a Newel Turning készített az Ön számára. Otthonunk bútorai, ahol békésen élünk, sosem csak élettelen tárgyak. Olyan családtagok, akik velünk „élnek” és egy egész életen át osztoznak rajtunk. Abszolút kapcsolat van a hely, ahol az emberek élnek, és a világ értelmezése között.

Mi, mint Newel Turning, az élet minden értékét kínálja nekünk, a célunk, hogy a létesítmények és a kényelem az Ön szobájába, hogy az alvás, a legkényelmesebb órák a nap. Termékkínálatunkba új dizájnjainkat különböző modellekben és változatos színekben, egyedi színeikkel és mintáikkal, és különleges termékeinket kínáljuk, amelyekkel stílust teremthetünk, értékes ügyfeleink ízlésének megfelelően.

Ha készen áll arra, hogy egy olyan dekorációs utazásra induljon, ahol a lelkét tükröző és testét ellazító meleg színek különleges anyagokkal és minőséggel keverednek.

Meghívjuk Önt, hogy nézze meg közelről a katalógusunkban vizsgált termékeket, és próbálja ki a Newel Turning termékek kényelmét. Válassza ki a megfelelőt az ágyalapokhoz és ágyakhoz, tanúja legyen a minőségi alvásnak, amely javítja az életminőségét.

A Newel Turning a legjobb módon tükrözi az ágazat igényeit és elvárásait a fogyasztóközpontú megközelítéssel rendelkező termékek és szolgáltatások tekintetében. Arra törekszünk, hogy magas színvonalú és modern élettereket kínáljunk a termelés elvével, a trendek és az értékesítés utáni elégedettség előrevetítésével.

Célunk, hogy innovatív vonalvezetésünkkel, modern gyártási-marketing szemléletünkkel és az ágazatban szerzett tapasztalatainkkal folyamatosan emeljük a bútorszektor színvonalát.

Cégünk a nemzetközi versenykörnyezetben a minőségi termékek és szolgáltatások, valamint az értékesítés utáni szolgáltatás keretében mindig vevőorientált minőségi szabványokkal áll ügyfelei mellett.

A feltétlen vevői elégedettség első gyűrűje a megfelelő nyersanyagválasztás és a magas színvonalú minőségellenőrzési mechanizmus. Ennek tudatában gondosan választunk ki minden egyes nyersanyagot és gyártót.

A Newel Turning rendelkezik az ágyalapok és fejtámlák egyik legjobb kínálatával. Az európai országok a fő piacunk. Matracokat, fejtámlákat és ágyalapokat szállítunk európai szabványoknak megfelelő, kedvező árakon.

A badbases jellemzője: A belső oldal 18 mm-es melaminbevonatú forgácslap. A belső oldal 250 kg teherbírású az egyágyas ágyaljaknál és 500 kg a kétágyas ágyaljaknál. A csapágyfedelek és az oldalfalak 5 mm-es MDF lemezből készültek. 175 kg teherbírás az egyszemélyes ágyazatoknál és 350 kg a kétszemélyes ágyazatoknál a csapágyfedeleknél. 6 dekoratív ágyrács az egyszemélyes ágyrácsoknál és 12 a kétszemélyes ágyrácsoknál. Nagy szilárdságú acélváz és teljes kartoncsomagolási rendszer. 750 newtonos reteszelt csillapító biztonsági zárral.