Ismerje meg a román márkákat a
OTTHONDesign Ősz Budapesten

November 4-6, 2022

Ismerje meg a román márkákat a
OTTHONDesign Ősz Budapesten

November 4-6, 2022

MONTANA CAMPENI SRL

A Montana Romániából, Erdély közepéről érkezik, és egy olyan tömör tölgyfa bútorkollekciót szeretne bemutatni, amely tökéletes harmóniába hozza a modern fafeldolgozási technológiákat a tölgy, és különösen a gőzölt tölgy egyedi tulajdonságaival.

A Reve kollekció, a bútorstílusok keveréke, egyenes, kerek és ovális formákkal, a különböző szögek és technikai eljárások merész kombinációival, a Reve a Montana javaslata a Salone Internationale del Mobile 2022-re.

A 100%-ban szolod tölgyfából készült, FSC tanúsítvánnyal rendelkező Reve kollekció étkezőasztalokat, dohányzó- és oldalsó asztalokat, szekrényeket, vitrineket tartalmaz, amelyek megfelelnek a legigényesebb tömörfa bútorokat keresők igényeinek.

A kollekciót natur tölgy és a már híres gőzölt tölgyfa változatban is kínálják, és célja, hogy meglepje a belsőépítészet új trendjeit.

A kollekció különlegességét az egység a sokféleségben, a modern és a romantikus, az egyenes és a kerek képviseli, mindezt a gyönyörű tölgyfa étkezéssel, mint központi egyesítő elemmel.

Jelenlétünk a Home Design Budapest 2022 kiállításon a Montana képességeinek megnyilvánulása, amely a fa iránti szeretetet és a fafeldolgozásban való jártasságot tükrözi.