Ismerje meg a román márkákat a
OTTHONDesign Ősz Budapesten

November 4-6, 2022

Ismerje meg a román márkákat a
OTTHONDesign Ősz Budapesten

November 4-6, 2022

MOBILADALIN SRL

A MobilaDalin egy 1992 óta működő romániai bútoripari vállalat. A MobilaDalin kárpitozott bútorgyártóként a 4. helyen áll Romániában (Interbiz Study, 2014), magas minőségű termékek széles választékával.

Története

Az elmúlt 30 év alatt hatalmas termékportfóliót fejlesztettünk ki, három irányban szolgálva ki az ügyfelek igényeit: kanapék, székek és ágyak; a kiegészítők és egyéb kárpitozott tárgyak hozzáadásával olyan termékeket szállítottunk, amelyek örömmel töltötték meg ügyfeleink otthonát. Ma a MobilaDalin mintegy 150 üzletben értékesíti termékeit Romániában, Magyarországon és a Moldovai Köztársaságban, és úgy gondoljuk, hogy 100.000 család élvezi a kárpitozott bútoraink által nyújtott kényelmet. Köszönjük nekik, hogy bíznak bennünk!

Egy családi vállalkozás

Egy mérnökcsalád vagyunk, amely faipari, bútoripari és textilipari szakterületekre specializálódott. Technikai profilunk és az innovációra hajlamos elménk egy egészséges családi vállalkozás kialakulását eredményezte, amely már a második generációnál tart. Az alapoktól kezdve egy bútorgyárat építettünk, egy olyan márkát, amelyet a minőség, az innováció és a dizájn révén országosan és nemzetközileg is elismertek.

Design, műszaki innováció és minőség

Egy bútor megtervezésekor és megépítésekor egyaránt érdekel minket a kényelem és a termék tartóssága, valamint az általános megjelenés és az a képesség, hogy hosszú ideig vizuális kényelmet nyújtson. A részletekre való odafigyelés és a gondos anyagválasztás (minőségi és esztétikai szempontból) jelentik sikerünk garanciáját.

Az anyagok, textúrák és színek sokféleségét kínálva termékeink elősegítik a kreativitást és a belső terek személyiségen és ügyfeleink kívánságain alapuló testreszabását.

Termékeink tervezése állandó kihívást jelent. Szakemberekkel dolgozunk együtt, hogy a romániai hagyományos bútorok által inspirált kollekciókat dolgozzunk ki, hogy a különböző régiók esztétikai és kulturális értékeit felszínre hozzuk, ugyanakkor követjük a globális trendeket, amelyek mind színben, mind stílusban megtalálják az utat az éves kollekcióinkban.

Hogyan dolgozunk

A gyár megnyitása óta úgy döntöttünk, hogy részt veszünk a hátrányos helyzetű fiatalok anyagi támogatásában, oktatásában és munkalehetőségek biztosításában. Jelenleg a MobilaDalin 300 dolgozójából körülbelül 10% a helyi közösségből származó, hátrányos helyzetű vagy fogyatékkal élő, tehetséges, munkára és családjuk támogatására vágyó fiatalok. Büszkék vagyunk arra, hogy a gyártás melletti tevékenységek révén integráljuk őket a csapatunkba.

Csapat

Egy vállalat fejlődése nagyban függ az emberektől, a technológiától és a hatékony munkafolyamatoktól. Idővel fokozatosan fejlesztettük és tökéletesítettük munkánk minden egyes elemét és részét. Szakemberekből álló csapatunk dolgozik minden részleten, a fogyasztói igények elemzésétől és az új termékek tervezésétől kezdve a beszállításokon, a gyártáson, az értékesítésen és a szolgáltatásokon át.

Ma a MobilaDalin mintegy 150 üzletben értékesíti termékeit Romániában, Magyarországon és a Moldovai Köztársaságban. Partnereinken keresztül az Európai Unió más országaiban is részt veszünk projektekben.