Ismerje meg a román márkákat a
OTTHONDesign Ősz Budapesten

November 4-6, 2022

Ismerje meg a román márkákat a
OTTHONDesign Ősz Budapesten

November 4-6, 2022

LEMN PROD EX COM SRL

A Lemn Prod Ex Com egy 1994-ben alapított bútorgyár, amely a legmodernebb technológiával rendelkezik, és tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű termékeket szállítsunk.

1996-ban kezdtük meg bútorgyártásunkat ismert márkák számára. Követjük a legújabb trendeket és figyelembe vesszük ügyfeleink igényeit. Természetesen szívesen adunk tanácsot bútorainkról. Önnel együtt megnézzük, hogy termékeink közül melyek lehetnek az Ön saját választékának kiegészítői. Szeretnénk meglepetést okozni. Ezért jövünk minden évben új termékekkel. Mert a trendek változnak, mert az emberek változnak, mert mi is szeretnénk a vásárlóink kívánságaihoz igazodni.

Jelenleg klasszikus és modern bútorokat egyaránt gyártunk magas minőségben, különböző anyagok felhasználásával. Egyszóval széles termékválasztékot tudunk kínálni kiváló ár/érték arányban. 

Minden bútorunkat szerelve szállítjuk. Az egyetlen szétszerelhetőnek tervezett termék a gardróbszekrények. Ezt azért tesszük, hogy lehetővé tegyük a szűk helyeken, például lépcsőházakban és liftekben való kezelésüket.