Ismerje meg a román márkákat a
OTTHONDesign Ősz Budapesten

November 4-6, 2022

Ismerje meg a román márkákat a
OTTHONDesign Ősz Budapesten

November 4-6, 2022

ECOMATRIX SRL

Az Ecomatrix SRL egy tömörfa bútorok gyártására szakosodott romániai vállalat, amely a partnerek tapasztalatainak felhalmozásával, a fától a bútorokig, a helyi nyersanyagokból, hazai munkaerővel, romániai gyártású termékek megvalósításával ér el hozzáadott értéket.

Saját tervezőink ötletei szinergiát teremtenek a fával, amelyet a teljes gyártási folyamat során szigorúan ellenőriznek, kezdve a rönkkel, amelyet felújított erdőkből nyernek, és folytatva a szárítással és feldolgozással a megfelelő technikai szabványoknak megfelelően, a kipróbált kézművesek készségeit felhasználva, így érve el a tömörfa bútorok összetéveszthetetlen csillogását.

Mivel már jelen vagyunk az európai és közel-keleti piacokon, új lehetőségeket keresünk a nemzetközi bútorvásárokon való megjelenéssel: Moszkva, Köln, Párizs, Milánó, Birmingham, New York, Dubai, Szingapúr, London és Bukarest.

A prémium termékek műszaki követelményeinek tiszteletben tartása iránti eltökéltség, az újdonságokra való nyitottságunk és ( partnereink képessége az aktuális design trendek pontos előrejelzésére / előrejelzésére és a design trendek jó ízlésének megtervezésére, a partneri kapcsolatok létrehozása win-win alapon, ezek azok a jellemzők, amelyek a Romániai Bútorgyártók Szövetségének tagjaként ajánlanak minket.

Ha érdekli a velünk való együttműködés, kérjük, látogasson el honlapunkra, és ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további információkért.

A tiszta tömör fából készült bútoraink használatával az Ön otthoni környezete valami különlegeset kap: JELLEMET!