Ismerje meg a román márkákat a
OTTHONDesign Ősz Budapesten

November 4-6, 2022

Ismerje meg a román márkákat a
OTTHONDesign Ősz Budapesten

November 4-6, 2022

Romániai Bútorgyártók Szövetsége (APMR)

A Romániai bútoripari ágazat támogatása és népszerűsítése

A Romániai Bútorgyártók Szövetsége a bútorgyártás és a bútorgyártáshoz kapcsolódó ágazatok (nyersanyagok, kiegészítők, berendezések és technológia, K+F és oktatási intézmények) munkaadóinak szakmai, autonóm, politikamentes civil szervezete.

📌 1992-ben alakult

📌 383 tagvállalat, ebből 229 bútor- és designgyártó (a romániai bútorgyártás több mint 60%-a, a romániai bútorexport több mint 65%-a).

Szervezi a román bútorgyártók részvételét a nemzeti és nemzetközi bútorvásárokon és kiállításokon a román kormány – Vállalkozási és Idegenforgalmi Minisztérium – támogatásával. A BIFE-SIM Bukaresti bútorvásár társszervezője ➡️ bife-sim.ro/en.

Minden évben megszervezi az Országos Bútortervezési Versenyt, amely idén a XIX. kiadásához érkezett. A verseny azoknak szól, akik a formatervezés és a bútoripar területén szakirányú tanulmányokat folytatnak vagy folytatnak.

A Romániai Bútorgyártók Szövetsége online létezik saját industriamobilei.ro oldalán keresztül, valamint a MOBILA magazinnak köszönhetően, amely az APMR által szerkesztett revistamobila.ro kiadvány.